Sa gasesti destinatia potrivita inseamna sa rezolvi deja pe jumatate problema vacantei perfecte. Iar un loc exotic este un leac infailibil pentru trup si suflet. Azuriul cerului, verdele intens al frunzelor copacilor, leganatul lenes al hamacului, finetea nisipului, frumusetea naturii care te lasa fara cuvinte, toate comploteaza pentru un concediu de rasfat si desfatare, departe de rutina, stres si galagie.
Pentru ca stim ca intotdeauna locul cel mai frumos este cel in care nu ai reusit sa ajungi vacanta trecuta, iti propunem destinatia perfecta pentru urmatoarea ta vacanta: insula Bali. Plin de viata, cu traditii pastrate de milenii intregi, paduri tropicale si o bogatie culinara imbietoare, Bali te cucereste din primul moment, astfel incat sigur iti vei dori sa revii aici.

Cum vacanta se apropie, te invitam sa te bucuri de un sejur de nepretuit oferit de MasterCard: plateste cu cardul tau Gold, Platinum, World, World Elite™ sau Corporate MasterCard® pana pe 15 iunie si poti castiga o experienta de lux in Bali, unde te va gazdui unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din lume: St. Regis Bali Resort.

Afla totul despre promotie pe www.mastercard.ro/bali.

Iti dorim o vara de neuitat!


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri