Compania nationala aeriana portugheza TAP Portugal va incepe sa opereze curse directe Bucuresti-Lisabona, de la 1 iulie, si mizeaza pe un numar de aproape 14.500 de pasageri in acest an, dintre care peste 8.500 vor fi romani.
Zborurile vor avea o frecventa de trei ori pe saptamana, iar pretul unui bilet Bucuresti-Lisabona porneste de la 246 de euro.

"Ne asteptam la aproximativ 100 de pasageri pentru fiecare cursa, dintre care 60% vor fi romani", a declarat David Jacinto, directorul de vanzari pentru Europa al TAP Portugal, citat de Mediafax.

El a calculat astfel ca in perioada iulie-decembrie TAP va transporta spre si dinspre Lisabona circa 14.400 de pasageri, dintre care 60%, respectiv peste 8.500, vor fi romani. Restul vor fi portughezi, brazilieni sau alte nationalitati.

Potrivit lui Jacinto, 80% dintre romanii care ajung in Lisabona merg in vacanta.

TAP Portugal a transportat anul trecut 9,8 milioane de pasageri, in crestere cu 7,3%. Compania are o flota de 75 de aeronave si opereaza pe 75 de destinatii.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri