Agentia online de turism, Vola.ro, estimeaza o crestere cu 5% a vanzarilor de bilete de avion in urmatoarele doua luni, ca urmare a parteneriatului cu portalul Infoturism.ro.
Cei peste 500.000 de turisti interesati de planificarea unei vacante au acces la platforma de rezervari bilete de avion Vola.ro.

Colaborarea implica o integrare a tehnologiei de cautare si rezervare Vola.ro pe site-ul partenerului, pastrand nealterate elementele portalului Infoturism.ro. Clientii vor putea astfel efectua rezervari pentru servicii Vola.ro direct prin intermediul Infoturism.ro, fara costuri suplimentare.

Infiintata in 2007, Vola.ro a inregistrat anul trecut afaceri de peste 15 milioane de euro, iar echipa s-a extins in timp la peste 50 de persoane.
Vola.ro si site-ul afiliat fru.pl din Polonia sunt finantate de fondul de capital de risc Tar Heel Capital cu sediul in Varsovia, Polonia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri