Aeroportul International Bucuresti Baneasa - Aurel Vlaicu va gazdui pe 21 si 22 iulie prima expozitie de aviatie generala din Romania, unde vor fi expuse zeci de aeronave, de la avioane ultrausoare la business jet-uri.
In cadrul evenimentului Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS) va avea loc si un spectacol aviatic efectuat de Frecce Tricolori (Italia) si Turkish Stars (Turcia).

Lista participantilor cuprinde expozanti din tara si din strainatate: producatori de aeronave; proprietari de aeronave/aparate de zbor, de la parapanta la businessjet-uri; furnizori de servicii de aviatie generala; scoli de zbor; aerocluburi; furnizori de echipamente si articole cu tematica de aviatie.

Evenimentul este organizat de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, impreuna cu Ministerul Transporturilor si Infrastructurii si Primaria Generala. Intrarea publicului este libera.

Sursa foto: cirrusaircraft.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri