Turistii care merg la mare prin agentii membre ale ANAT in perioada 15-31 august pot primi, pentru pretul platit, una sau doua nopti gratuite de cazare, a anuntat asociatia din turism.
Programul "Zile gratuite de vacanta", realizat in parteneriat cu hotelierii din Romania, include oferte speciale precum acordarea unui numar de zile gratuite de vacanta dupa modelul "5=7", scrie Mediafax.

"Asta inseamna ca turistul plateste cinci nopti si sta sase sau chiar sapte", se arata intr-un comunicat al ANAT.

Programul face parte din proiectul "Vacanta in tara mea" 2012, proiect care reuneste mai multe campanii promotionale distincte, precum "Inscrieri timpurii", "Litoralul pentru toti", "O saptamana la munte", "Saptamana de refacere balneara", "Vacanta la tara" sau "Delta Dunarii pentru toti".

"In fiecare editie, acest program a reusit sa atraga zeci de hotelieri de pe litoral, dar si din statiuni montane de traditie si sute de agentii de turism din toate judetele tarii", a declarat presedintele ANAT, Corina Martin.



Sursa foto: freedigitalphotos.net


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri