Alpin Resort Hotel & Spa, lider al unitatilor de cazare din Poiana Brasov, cu o capacitate de 731 locuri in camere si apartamente, a devenit in urma amplului program de modernizare si extindere din ultimii ani, un jucator vital al industriei ospitalitatii din Romania.
Cu o investitie de 25 milioane de euro, omul de afaceri Claudiu Aron a adus in peisajul turistic autohton un mix de servicii la standarde europene, numitorul comun identificandu-se in “calitate”. Preluat de omul de afaceri la sfarsitul anului 2004 si supus unui proces complex de renovari si imbunatatiri, Hotelul Alpin este astazi Complexul Alpin Resort Hotel&Spa, etalon al calitatii in industria hoteliera.

Rafinamentul si eleganta sunt definitorii pentru restaurantele si terasele din incinta complexului hotelier, turistii au la dispozitie bucataria franceza si mediteraneana si bineinteles, delicioasa bucatarie romaneasca, iar somelierul ii va intampina cu cele mai nobile soiuri din podgorii autohtone si internationale. Cele 144 de camere spatioase, cu vedere catre crestele muntilor, vin in intampinarea celor ce vor sa evadeze din rutina cotidiana, din aglomeratia urbana, oferindu-le un spatiu boem de relaxare.

114 apartamente de lux in regim hotelier

O investitie de amploare in Complexul Alpin Resort Hotel&Spa o reprezinta ansamblul rezidential de apartamente de 4* desfasurat pe 18500 mp, o aripa a Hotelului ce insumeaza 114 apartamente de lux, alegerea ideala pentru turistii ce sunt in cautarea unei vacante relaxante alaturi de cei dragi, pentru angajatorii ce isi doresc un team-building dinamic si motivant sau pentru impresionarea partenerilor de afaceri.

Tehnologia spa IYASHI DÔME, unica in Romania

Activitatile de agrement, centrul de conferinte si Vitarium Spa – unicul din Romania si printre putinele din Europa in care se regaseste conceptul inovator Iyashi Dome - vin in completarea camerelor si apartamentelor elegante si restaurantelor rafinate, urmand aceeasi traiectorie a calitatii la superlativ.

Oferta completa de servicii de relaxare si agrement

O investitie de peste 1 milion de euro pozitioneaza Alpin Vitarium Spa in topul celor mai exclusiviste centre de relaxare din Romania, o destinatie balneo ce pune la dispozitia oaspetilor sai terapii de relaxare, programe complexe de detoxifiere si remodelare corporala, tratamente anti-ageing, terapii wellness-spa si kinetoterapie, piscina semi-olimpica, sala de fitness si cardio, toate procedurile fiind efectuate sub atenta indrumare a unui personal calificat.
Daca atentia doamnelor a fost déjà captata, domnii au la dispozitie, pe langa pachetele speciale spa dedicate lor, jocuri de biliard, air - hochei, tenis de masa, Wii, mountain bike, carting, atv-uri, plimbari off-road si echitatie. Si pentru ca parintii sa se poata bucura de toate aceste servicii, echipa Alpin este alaturi de oaspetii sai, pregatind programe in aer liber pentru copii, excursii de orientare turistica in rezervatii, ateliere de creatie, carting, plimbari cu bicicleta, escalade, echitatie, activitati organizate in functie de varsta, aptitudinile si preferintele copiilor. O echipa calificata ii va supraveghea atent pe copii 12 ore pe zi, pentru ca intreaga familie sa se poata bucura de un sejur ideal la Alpin Resort Hotel&Spa.

Club Vogue, unicul club din Poiana Brasov


Personalizarea serviciilor in functie de preferintele clientilor sai reprezinta o prioritate in managementul activitatii, drept pentru care, in 2011, Mos Craciun a adus in dar turistilor din Poiana Brasov, singurul club din statiune, clubul Vogue, avand o capacitate de 400 locuri, cu atmosfera intretinuta de muzica buna si DJ-i consacrati.
Lider al serviciilor de calitate, Alpin Resort Hotel & Spa este partenerul ideal in organizarea evenimentelor corporate (conferinte, prezentari, workshop-uri, simpozioane, seminarii, programe de team-building), precum si a evenimentelor sociale (nunti, botezuri, petreceri private sau ale companiilor, receptii), Centrul de Afaceri avand o capacitate de pana la 800 locuri.

Mai multe informatii puteti gasi pe www.hotelalpin.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri