Conceptul de „totul inclus“ isi infige radacinile si in nisipul romanesc, iar serviciile oferite de hotelierii romani au sanse sa le depaseasca pe cele ale vecinilor, scrie Adevarul.
Pe litoralul romanesc, circa 12 hoteluri de 3, 4 si 5 stele ofera in prezent sistemul all- inclusive.

In statiunile Mamaia, Eforie, Jupiter, Venus si Saturn, turistii cu bratara la incheietura mainii spun ca sistemul all inclusive romanesc a capatat gust bun.

Au cazare, trei mese pe zi, cu mancare si bautura la discretie, plus acces gratuit la centrele de relaxare. Asa au crezut si nemtii care au venit pe litoral in iunie, la un hotel din Eforie.

Nu mancati mult ca sa ajunga la toata lumea

Numai ca administratorii au avut proasta idee de a atrage atentia oaspetilor sa manance mai putin pentru a ajunge la toata lumea. Indignati, nemtii si-au facut bagajele si au plecat.

Poate in Turcia, in Grecia, unde sistemul „totul inclus" este rodat, avand o vechime de circa 20 de ani, iar hotelierii stiu sa-l aplice. Bun, i-am pierdut pe nemti, insa hotelierii spun ca i-am castigat pe romani, incepand din aceasta vara.

Citeste mai mult in Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri