Christian Tour va inaugura, in noul sediu al companiei, deschis pe strada Smardan din centrul istoric al Capitalei, primul Travel Concept Store din Romania, un loc care va functiona ca un local obisnuit, unde se pot servi bauturi si mancare, dar in care se vor putea consulta cataloagele cu destinatii sau discuta cu consultantii de turism ai agentiei.


Agentia de turism Christian Tour va inaugura pe 1 septembrie concept store-ul care imita interiorul unui avion. Concept Store-ul se afla langa Greek Tavern - Fish Restaurant, local inaugurat de companie inca de la inceputul lunii iunie.

Constructia localului a inceput in urma cu 8 luni. Localul-agentie de turism are o capacitate de 38 de locuri jos, pe o suprafata de 65 metri patrati, iar sus, la bar, mai sunt inca 12 locuri pe o suprafata de 25 mp.

In interiorul Travel Concept Store se serveste masa completa.

Christian Tour estimeaza o cifra de afaceri de 35 mil. euro in 2012 si este una dintre cele mai mari companii de turism de pe piata locala.

Investitia in Travel Concept Store s-a ridicat la 15.000 euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri