British Airways lanseaza o noua promotie pentru romanii care vor calatori catre America de Nord si Centrala, Canada si Puerto Rico, reducerile sunt de pana la 26% pentru biletele dus-intors.
Promotia este valabila pana pe 2 octombrie, pentru zboruri in cabina World Traveller (economic) ce vor avea loc in intervalele 11 septembrie – 15 decembrie 2012 si 6 ianuarie – 31 martie 2013.

In acelasi timp, pentru cei care doresc sa calatoreasca in cabinele World Traveller Plus (economic superior) si Club World (business), intervalul in care poate avea loc calatoria este 11 septembrie 2012 – 31 martie 2013.

British Airways este o companie aeriana globala, care ofera servicii complete, avand o retea de rute ce acopera peste 150 destinatii din 75 tari.

Compania opereaza de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra. Terminalul 5 este destinat in exclusivitate oaspetilor companiei si are o capacitate de peste 30 milioane de clienti pe an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri