Operatorul aerian de linie Lufhtansa reduce preturile catre Berlin pe 16 si 17 ianuarie, pana la 49 de euro pentru o cursa one-way.
Oferta vizeaza pasagerii care isi doresc sa viziteze Berlinul intre 23 ianuarie si 28 februarie. Pe parcursul lunii februarie la Berlin sunt programate numeroase expozitii, targuri si evenimente.

Tariful pentru o cursa catre Berlin include mile bonus, posibilitatea de a avea bagaj de cala si o varietate de servicii de catering, valabile pentru toate zborurile.

Incepand cu data de 3 iunie, Lufthansa si-a crescut cu 40% numarul de curse directe intre Berlin si 50 de destinatii care depasesc granitele Europei, operate cu cele mai noi aeronave ale flotei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri