Compania aeriana HOP!, rezultata din regruparea operatorilor regionali Brit Air, Regional si Airlinair, va incepe operarea in Europa din 31 martie.
HOP! va opera 530 de zboruri zilnice catre 136 de destinatii din Franta si Europa, cu tarife incepand de la 55 euro per segment.
Noua companie va reorganiza reteaua Air France pe curse scurte si medii.

Zborurile operate de catre HOP! se adapteaza noii strategii a grupului Air France. In cadrul planului Transform 2015, Grupul a restructurat operatiunile sale pe rute medii si scurte, ce inregistrau pierderi, in trei zone complementare de activitate: Air France, HOP! si Transavia France.

Activitatea Air France pe curse medii si scurte include zboruri operate din Paris Charles de Gaulle, pe rute cu un procentaj mare de calatori business catre destinatii din Franta si Europa, precum si zboruri din bazele regionale Marsilia, Toulouse si Nisa.

Incepand cu vara 2013, HOP! va opera zboruri in reteaua interna din Franta, din Paris Orly, precum si de pe terminalul din Paris Charles de Gaulle, in colaborare cu Air France.

Pe segmentul turistic, ce este in crestere, Transavia France va opera zboruri catre destinatii europene de la Paris Orly, precum si bazele regionale din Franta.

HOP! va opera 530 de zboruri zilnice catre 136 destinatii, avand o flota moderna de 98 de aeronave ce ofera intre 48 si 100 de locuri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri