Operatorul aerian Wizz Air reduce preturile pe 31 ianuarie pana la miezul noptii pe toate destinatiile.
“Promotia este valabila pentru rezervarile facute doar astazi, pana la miezul noptii. Toti pasagerii care rezerva bilete Wizz Air pe cele 28 de rute din Romania, vor beneficia de reducerea cu 20% a tarifelor”, a anuntat Wizz Air.

Discount-ul de aplica tarifului de zbor, incluzand toate taxele si este valabil pentru rezervarile noi. Discount-ul nu se aplica tarifelor pentru serviciile optionale (cum ar fi taxa de bagaje) si pentru taxa de rezervare.

Wizz Air opereaza o flota de 39 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, pe 250 de rute care asigura legatura intre 83 de destinatii din 29 de tari. Compania are in prezent 1.500 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri