Compania nationala aeriana portugheza TAP Portugal, prezenta in Romania din iulie 2012, ofera o reducere de 20% la bilete de avion catre Lisabona si Madeira.
Discountul se aplica calatoriilor din Bucuresti si Budapesta. Rezervarile trebuie efectuate in perioada 9-11 februarie, iar calatoriile intre 13-24 februarie.

Cel mai ieftin tarif dus-intors pe relatia Bucuresti- Lisabona, este de 210 euro cu taxe incluse, iar dupa aplicarea discount-ului de 20%, pretul va fi de 168 euro.

Pentru Bucuresti – Madeira, un bilet de avion este de 300 euro cu taxe incluse, iar cu reducere tariful va fi de 240 euro.

Reducerea se aplica pentru rezervarile efectuate online, pe site-ul companiei, prin introducerea unui cod de discount in momentul rezervarii.

TAP a transportat in perioada iulie-octombrie spre si dinspre Lisabona 11.500 de pasageri. Circa 80% dintre romanii care ajung in Lisabona merg in vacanta.

TAP Portugal a transportat in 2011 circa 9,8 milioane de pasageri, in crestere cu 7,3%. Compania are o flota de 75 de aeronave si opereaza pe 75 de destinatii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri