Operatorul aerian Wizz Air a lansat o aplicatie pentru mobile si tablete, care in prezent poate fi instalata pe sistemul IOS, iar din iunie si pe Android.
Disponibila in Apple Store din decembrie, aplicatia Wizz Air a fost instalata de peste 30.000 de persoane.

Cu aceasta aplicatie putem rezerva bilete Wizz Air, revizui o rezervare, verifica orarul de zbor si adauga servicii noi. In timpul rezervarii, putem alege bagajul de cala, bagajul de cabina si tipul de check-in.

Doar membrii WIZZ Discount Club pot rezerva bilete folosind aceasta aplicatie. Calitatea de membru poate fi achizitionata in timpul primei rezervari folosind aplicatia.

Biletele pentru infanti nu pot fi rezervate prin aceasta aplicatie.

Pentru a plati rezervarea pot fi folosite carduri: Visa; MasterCard; cardul Wizz din Ungaria, cardul Wizz din Romania sau cardul Wizz din Polonia.

Aplicatia este disponibila in cinci limbi, germana, engleza, maghiara, ploneza, romana.

Wizz Air opereaza o flota de 39 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, pe 250 de rute care asigura legatura intre 84 de destinatii din 30 de tari. Compania are in prezent 1.500 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri