Operatorul aerian de linie Tarom reduce cu 10% pretul biletelor de avion in luna martie pe toate destinatiile externe, operate cu aeronave proprii, avand plecarea din Romania.
Biletele sunt puse in vanzare intre 25.02 - 15.03.2013 iar perioada de calatorie este 1-31 martie 2013 (data ultimului retur).

Reducerea se poate aplica doar in Romania si doar la achizitionarea biletelor din agentiile proprii Tarom, de la agentiile de turism acreditate si de pe site-ul companiei.

Pentru rezervarile efectuate pe site in data de 15 martie 2013 cu optiunea de plata in agentiile Tarom in termen de 48 ore, perioada de vanzare/emitere se va prelungi pana la expirarea acestui termen: sambata, 16 martie 2013 si respectiv duminica, 17 martie 2013.

Reducerea de 10% nu se aplica si nu se cumuleaza cu alte oferte speciale si tarife dedicate anumitor categorii de trafic .

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom a fost infiintata in 1954.

Tarom vrea sa inlocuiasca vechile avioane Airbus si Boeing cu altele noi de la Mitsubishi, Embraer sau Bombardier.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri