Fostul fotbalist Gheorghe Hagi va deschide zece puburi care vor purta numele de H10 Sport Lounge, primul dintre ele fiind deschis miercuri la Constanta, scrie Mediafax.
Restul de noua puburi vor fi lansate in sistem de franciza in cele mai importante orase din Romania pana la sfarsitul anului 2014.

H10 Sport Lounge Constanta este amplasat in zona centrala a orasului (Bulevardul Tomis nr. 129-131). Spatiul este format din parter si VIP lounge la subsol, urmand ca in vara sa aiba si o gradina cu terasa. Pubul este conceput dupa ideea unei mingi de fotbal descompuse, peretii, tavanul si mobilierul ingloband forme hexagonale si pentagonale care integreaza in spatiu fotografii si colaje de fotografii din cariera lui Gheorghe Hagi.

H10 Sport Lounge va fi si gazda primului Fan Club Gheorghe Hagi.

Fostul international a declarat in cadrul conferintei de presa ca la acest pub se vor putea urmari toate sporturile, nu numai fotbal.

"Nu e legat de terenul de fotbal si nici de jucatori, e un concept creat pentru ca lumea sa vina sa vada sport. Sunt foarte multe televizoare pe care se va putea urmari nu numai fotbal, ci si handbal, baschet, rugby, atletism si asa mai departe. Acum vreau, nu vreau o sa ma duc sa mananc, sa vad meciurile. Este in centru Constantei, speram ca lumea sa se simta bine acolo", a spus Gheorghe Hagi.

El a mentionat ca meciul Steaua - Chelsea, programat, joi, in optimile de finala ale Ligii Europa il va vedea totusi pe stadion.
"Meciul Steaua - Chelsea nu o sa-l vad la pubul H10, o sa merg la stadion. Acestea sunt meciuri mari si toata lumea vrea sa fie pe stadion", a afirmat fostul jucator, care a precizat totusi ca toate mesele sunt rezervate deja pentru seara de joi.

Gheorghe Hagi nu a exclus posibilitatea de a deschide un pub H10 si la Istanbul, unde a jucat si antrenat. "Ne-am gandit si la acest lucru, vom vedea ce poate iesi de acum incolo. Trebuie mai intai sa vedem orasele unde exista cerere", a explicat Hagi.

Sursa foto: Contul de Facebook al lui Gheorghe Hagi

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri