Romania s-a clasat pe locul 7 la Bursa de Turism de la Berlin, clasament intocmit avand la baza criterii precum design-ul standului, atractivitatea acestuia, precum si informatiilor oferite vizitatorilor standului.
In perioada 06 -10 martie 2013, Romania a participat la cea de-a 48-a editie a Bursei Internationale de Turism de la Berlin.
In fiecare an, reprezentantii Targului de Turism de la Berlin (ITB) fac un studiu in randul expozantilor, prin care evalueaza activitatea si prestatia lor in cadrul targului, dupa mai multe criterii.

In urma evaluarii reprezentantilor Bursei Internationale de Turism de la Berlin, Romania s-a clasat pe locul 7 la categoria „Europa”. Anul acesta castigatoarea categoriei a fost Turcia.

Un prim criteriu in evaluare a fost design-ul standului, atractivitatea lui si respectarea identitatii brandului (semnalizare si inscriptionare stand, brosuri, cataloage si alte materiale informative), dar si calitatea si promptitudinea informatiilor oferite vizitatorilor standului.
Un al doilea criteriu avut in vedere a fost accesul la stand, precum si serviciile conexe oferite in cadrul acestuia.

Pe toata perioada targului, in cadrul standului Romaniei, mestesugarii romani au realizat picturi pe icoane de lemn si de piatra, au incondeiat oua, au impletit snururi de martisor, produsele realizate de catre acestia fiind oferite vizitatorilor. De asemenea, in cadrul standului, vizitatorii au putut degusta preparate traditionale bucovinene, vinuri romanesti, bauturi traditionale (tuica, visinata, afinata), precum si fructe si cozonaci, toate in acordurile duetului „Cibinium” (chitara + flaut – muzica medievala) si ale formatiei „Nightlosers” (muzica populara roamneasca in stil blues, modern).

Cu un numar de expozanti de peste 11.000 din peste 180 de tari, Bursa Internationala de Turism de la Berlin este considerata cea mai mare manifestare de acest gen din lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri