Compania aeriana Tarom se asteapta sa inregistreze pierderi de 186 milioane lei in acest an, nivel similar cu cel bugetat pentru 2012, cand compania anticipase un rezultat negativ de 187,2 milioane lei.
Tarom estimeaza pentru acest an venituri de 1,28 miliarde lei si cheltuieli de 1,46 miliarde lei, conform proiectului bugetului de venituri si cheltuieli pentru 2013, scrie Mediafax.

Potrivit bugetului aprobat in aprilie 2012, compania a bugetat anul trecut venituri de 1,24 miliarde lei si cheltuieli de 1,43 miliarde lei.

Cheltuielile cu bunurile si serviciile au un nivel estimat de 1,02 miliarde lei in acest an, iar cele de personal s-ar putea plasa la 194,3 milioane lei. Totodata, compania va aloca 103,6 milioane lei pentru investitii.

Tarom ar putea incheia 2013 cu 2.030 de angajati. Comparativ, bugetul din 2012 prevedea un numar de 2.196 de salariati la finele anului.

Planul de management elaborat de conducerea executiva a companiei, aprobat, luni, vizeaza obtinerea de profit incepand cu anul 2015.

Tarom nu a mai obtinut profit din anul 2007, iar pierderile inregistrate in intervalul 2008-2011 totalizeaza 830 de milioane de lei.

Operatorul aerian a fost prima companie de stat pentru care a fost recrutat management profesionist, conform angajamentelor asumate de autoritati in relatia cu FMI.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri