MSC Cruises, una dintre cele mai importante linii de croaziera europene, a ales Constanta ca port de operare pentru navele sale de croaziera. Constanta a devenit astfel pentru prima data punct de imbarcare, nu doar o escala de vizita in itinerariul navelor de croaziera.
Primele curse vor fi operate incepand din aceasta toamna, iar pachetele de calatorie vor putea fi achizitionate prin intermediul agentiilor Aerotravel, singurul operator de turism romanesc ce va imbarca pasageri pe navele de croaziera MSC si din Romania.

Pe 27 septembrie primii calatori imbarcati direct din Romania vor urca la bordul navei MSC Musica pentru o croaziera de 11 nopti pe itinerariul: Constanta-Gythion-Venetia-Katakolon-Istanbul-Yalta-Odessa-Constanta. Inca alte 3 curse MSC Musica vor mai pleca in aceasta toamna din portul Constanta.

Nava MSC Musica a fost lansata la apa in iunie 2006, are o lungime de 294 metri, 1.275 cabine (la capacitate maxima 3.013 pasageri), 13 lifturi, 4 restaurante, 15 baruri, casino, teatru, internet cafe, teren de tenis, 3 piscine, 4 bai spa, 1.160 metri patrati de Spa.

Peste 85% din cabine se bucura de vedere la mare si mai mult de jumatate au balcoane.

MSC Cruises este linia de croaziere care imbarca cei mai multi turisti romani in fiecare an, potrivit datelor proprii. In 2012, agentia de turism Aerotravel, agent de vanzari al MSC Cruises in Romania, a vandut aproximativ 3.000 de pachete de calatorie pe navele MSC si estimeaza pentru 2013 o crestere cu 50% a numarului de pasageri.

Pana in acest an imbarcarea s-a facut doar din porturi precum Civitavecchia, Genova, Venetia, Bari, Napoli in Italia, Copenhaga in Danemarca, Kiel in Germania, Marsilia in Franta sau Barcelona, Spania.

MSC Cruises este linia de croaziera cu cea mai noua flota din lume, navele de croaziera ale companiei avand o capacitate de 4.000 de pasageri la bord. Serviciile la bord includ 5 mese, accesul gratuit la piscine, jacuzzi, sali de sport, teatru, cinema si locuri de joaca pentru copii.

Cat costa o croaziera

Preturile incep de la 449 de euro de persoana pentru un sejur de 7 zile, pentru un loc intr-o cabina interioara, pana la 2.000 euro de persoana in cabina tip apartament Yacht Club, la care se adauga costurile de transport pana la porturile de imbarcare.

Compania Aerotravel are exclusivitate pe piata din Romania pentru imbarcarile din portul Constanta. Costul unei croaziere cu plecare din Constanta incepe de la 749 euro de persoana pentru o cabina interioara si ajunge pana la 1.000 euro de persoana plus taxe portuare pentru o cabina exterioara cu balcon categorie superioara. Achizitionarea acestor pachete se poate face direct de la cele 8 agentii Aerotravel din Bucuresti (2), Timisoara (2), Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea sau prin reteaua de agentii partenere.

Aerotravel Lufthansa City Center este activa pe piata romaneasca din 1998, iar din anul 2000 este parte a retelei internationale de agentii de turism Lufthansa City Center, cu 600 de agentii deschise in 77 de tari. La nivel national, Grupul Aerotravel este prezent in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timisoara.

Aerotravel Lufthansa City Center a avut in 2012 o cifra de afaceri de de 35 de miloane de euro, in crestere cu 30% raportat fata de 2011, potrivit datelor proprii.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri