Directorul general al CFR SA, Dimitrios Sophocleous, a declarat ca doreste "un refresh" la Gara de Nord, care include lucrari de intretinere si reabilitare, dar si schimbarea si uniformizarea chioscurilor de pe peronul Garii de Nord, care sa arate "precum cele de epoca".
"Sunt niste chioscuri, fiecare arata asa cum arata astazi. Intentia noastra este sa facem o uniformizare a chioscurilor respective, sa arate precum cele de epoca", a spus Sophocleous, la prima conferinta cu presa.

Sophoclepus a afirmat, potrivit Mediafax, ca merge in Gara de Nord aproape saptamanal, la 7:30 dimineata, si observa lucrurile care sunt in neregula.

"Speram ca in 2-3 luni niste puncte negre din Gara de Nord vor fi schimbate. Cred ca am tot sprijinul de la seful de gara si de la directorul de regionala", a adaugat seful CFR.

Schimbarile vizeaza reabilitarea bancilor si scaunelor, schimbarea cosurilor, dar si zugraveli, atunci cand vremea o va permite. Pentru activitatea din urma, Sophocleous a afirmat ca materialele vor fi achizitionate de CFR, iar lucrarile ar putea fi realizate de angajatii companiei, dupa acordul sindicatelor.

Pe de alta parte, repararea acoperisului de pe peron ar implica o investitie majora, pentru care compania nu a bugetat fonduri deocamdata si care face obiectul unui proiect separat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri