Promotia falsa de la Tarom iti arata cat de usor poti pacali oamenii

Cristian Gubandru9 Aprilie 2013 in Turism

Catalin Botezatu este creatorul noilor uniforme Tarom


Catalin Botezatu este creatorul noilor uniforme Tarom
Tarom l-a ales pe Catalin Botezatu ca designer al noilor uniforme pentru pilotii si insotitorii de bord ai companiei.

Botezatu a fost ales in urma concursului de design lansat de Tarom in luna martie, prin care designerii romani au fost invitati la crearea noilor uniforme pentru personalul aeronavigant al companiei nationale de transport aerian.

„A fost o surpriza pentru mine sa aflu ca modelele de uniforme propuse de mine vor ajunge sa zboare deasupra a trei continente, in mai mult de 40 de destinatii. In 2011 am lansat colectia “Aviator”, au trecut doi ani de atunci, iar eu am ramas la fel de atasat de latura aeronautica”, a declarat Catalin Botezatu.

La concurs s-au inscris 31 de designeri, toti romani, care au prezentat propuneri de modele de uniforme de iarna si vara, pentru diferite piese din componenta uniformelor atat pentru piloti, cat si pentru insotitorii de bord.

Citeste si:

“Am ales modelele lui Catalin Botezatu pentru ca aduc uniformelor un plus de prospetime, de eleganta si de optimism si pentru ca intrunesc cel mai bine toate elementele de identitate ale companiei Tarom”, a declarat Christian Heinzmann, director general al companiei.

Tarom vrea sa ajunga in 2015 la un grad de ocupare de 73% (in jur 2,5 milioane de calatori transportati) de la un procent de 66% si 2,19 milioane de oameni in 2012.

Recomandare Wizz Air anunta noua ruta Bucuresti-Tel Aviv
Citeste si

mai multe articole din Turism
}