Ministerul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism si asociatiile din turism vor colabora pentru realizarea de diverse actiuni si evenimente comune, care au ca scop promovarea Romaniei ca destinatie turistica.
In acest scop, a fost semnat un protocol intre ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de afaceri si Turism, Maria Grapini, Autoritatea Nationala pentru Turism, Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural Romania (ANTREC) si Asociatia „Cele mai Frumoase Sate din Romania” (AFSR).

„Sunt onorata ca am incheiat acest protocol prin care recunoastem cat de importanta si valoroasa este mostenirea noastra traditionala. Astfel, prin acest demers repunem la locul de cinste satul romanesc. Nu trebuie sa uitam ca vesnicia s-a nascut la sat si ca Romania are obligatia sa valorifice si sa promoveze traditiile satului romanesc peste tot in lume,” a declarat ministrul Maria Grapini.

Prin acest document, autoritatile centrale recunosc oficial, la nivel guvernamental, un numar de 25 de sarbatori ale satului romanesc, care vor fi promovate in viitor atat in tara, cat si in strainatate.

Obiectivele protocolului vizeaza promovarea Romaniei ca destinatie turistica pe plan intern i extern, in scopul construirii unei imagini pozitive a arii noastre pe baza patrimoniului sau natural si cultural.

Statul va sprijini inclusiv logistic si financiar realizarea acestor evenimente traditionale ale zonei rurale, recomandate de Asociatia Cele mai Frumoase Sate din Romania si ANTREC.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri