Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat ca melodia dedicata statiunii Mamaia va putea fi ascultata la radio si pe terase incepand din aceasta zi, el precizand ca filmarile la videoclipul piesei au fost finalizate in aceasta dimineata.
Radu Mazare a mers, miercuri la pranz, in zona "Far" din Constanta, unde Primaria le ofera oamenilor mici si bere, in oras existand trei astfel de zone unde oamenii primesc gratis mici si bere, de 1 Mai.

Mazare le-a spus oamenilor ca 1 Mai "a cazut intr-o perioada mai putin potrivita pentru mici", dar ca Dumnezeu ii va ierta.

"Stiu ca a cazut 1 Mai intr-o perioada mai putin propice pentru mici si pentru bere, dar asta e, noi sa fim sanatosi, ne iarta Dumnezeu daca facem lucruri bune", le-a spus Mazare celor prezenti.

El le-a povestit oamenilor si cum a filmat, alaturi de Loredana, videoclipul statiunii Mamaia, anuntand ca filmarile s-au incheiat miercuri dimineata.

"Am filmat cu Loredana azi-noapte pana la 5 dimineata. Era frig, erau 13 grade si am stat si am filmat ca sa fac imnul statiunii, dar nu puteam lipsi azi de aici, ca dupa aia spuneati ca stau numai cu gagicile acolo si nu-i frumos, trebuie sa am grija de toti. (...) A trebuit sa filmam intr-o singura zi din cauza costurilor. Am inceput filmarile marti la ora 4 dupa-amiaza si le-am terminat miercuri la 5 dimineata. Eu am tinut cat am tinut, dar Loredana a fost fantastica. A cantat, a dansat", a afirmat Mazare.

El a mai spus ca melodia va fi difuzata la radio si pe terase incepand "de azi, maine", iar videoclipul acesteia va fi lansat in 10 mai.
Melodia este interpretata de Loredana, Mazare, Cabron si Alex Velea.

Mii de turisti au inceput sa soseasca, miercuri, pe litoral inca de la primele ore ale diminetii, majoritatea mergand la Mamaia, dar sunt si multi tineri care au ales statiunile din sud si au mers in Costinesti si Vama Veche.

Hotelierii din Mamaia se declara pregatiti sa faca fata celor aproximativ 25.000 de turisti care isi vor petrece in statiune vacanta de 1 Mai si, desi exista si cateva terase si cluburi la care lucrarile de amenajare sunt inca in toi, tinerii au de unde alege. Oficial, cluburile se vor deschide miercuri seara, fiecare dintre ele pregatind diverse spectacole si concerte, dar au fost si cluburi care au deschis cu o zi sau doua mai devreme.

Autoritatile si hotelierii din Mamaia au organizat petreceri pe plaja, au scos autobuzele etajate din garaje, au pus in functiune telegondola si au pregatit parade de masini. Astfel, intre 1 si 6 mai, autobuzele etajate circula pe ruta Gara Constanta - Mamaia si retur, zilnic intre orele 10.00 - 18.00. Pretul unei calatorii este de 5 lei pentru trei ore. Tot in aceasta perioada va functiona si telegondola din Mamaia, pretul unei calatorii fiind de 10 lei.

Seara de 1 Mai promite o atmosfera electrizanta in cluburile din Mamaia, cu concerte si festivaluri de muzica electronica, carora li se adauga petrecerile organizate in cluburi de FashionTV.

De asemenea, in mai multe cluburi din statiune va fi prezentat imnul statiunii Mamaia, lansarea oficiala a melodiei urmand sa aiba loc de la ora 20.00 intr-un club de la iesirea din Mamaia spre Navodari. Tot acolo, Radu Mazare si reprezentantii Asociatiei Litoral-Delta Dunarii vor prezenta programul evenimentelor care vor avea loc in aceasta vara la Mamaia.

Si presedintele Traian Basescu se afla pe litoral, el ajungand marti seara, cu un elicopter, in statiunea Neptun, unde este cazat la vila de protocol.

Premierul Victor Ponta merge si el, miercuri, la mare, impreuna cu familia sa, pentru a petrece vacanta de 1 Mai, el precizand ca nu va sta insa in aceeasi vila de protocol de la Neptun cu presedintele Traian Basescu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri