"Noutatea" acestui sezon estival va fi lansarea "weekend-urilor combinate", ceea ce inseamna ca in cluburile din Mamaia vor sustine spectacole DJ-ei din Miami, Dubai, Hong Kong si Milano, a declarat Presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin.
"Poate ca noutatea va fi faptul ca lansam weekend-urile combinate Mamaia - Miami, Mamaia - Dubai, Mamaia - Hong Kong, Mamaia - Milano. (...) Intr-un club din Mamaia vin DJ-ei din orasul respectiv, noi facem show-ul nostru, ei fac show-ul lor si in general promovam ambele destinatii", a declarat Corina Martin, dupa lansarea oficiala a melodiei dedicate statiunii Mamaia, scrie Mediafax.

Ea a precizat ca aceste spectacole vor avea loc in lunile iulie si august.

Corina Martin a mai spus ca intentioneaza sa organizeze un carnaval al statiunii Mamaia la Bucuresti pentru atragerea unui numar si mai mare de turisti pe litoral.

"Ne-am gandit sa realizam o parada si un carnaval al statiunii Mamaia la Bucuresti. Asta nu s-a mai intamplat si asta cred ca fi urmatorul mare proiect. Urmeaza sa vedem daca lucram la acel film pe care il numim Mamaia Vice si avem foarte multe alte proiecte, toate inseamna muzica, distractie, servicii bune pe litoralul romanesc, in general o noua atitudine in turism", a mai spus presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii.

Pe langa aceste evenimente, in acest sezon, in Mamaia vor mai putea fi urmarite spectacole de moda si o parada a carelor alegorice, cum s-a intamplat si anul trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri