Odata cu transformarea internetului intr-un mediu social, transportul si cazarea alternativa s-au digitalizat. In Romania, couchsurfing-ul si carpooling-ul sunt deja fenomene consacrate, care au site-uri specializate.
E august. Mai ai doua zile pana la concediu. Te-a parasit prietena, munca nu te satisface, in cladire sunt 30 de grade pentru ca patronul e prea zgarcit sa va dea aer conditionat. Ai sapte zile libere. Primele pe anul acesta. Dar nu ai masina, nu ai bani de tren. Asa ca intri pe internet, gasesti pe cineva care se duce cu masina din Bucuresti la Timisoara.

Citeste mai multe pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri