Cardul de calatorie pentru linia turistica a Capitalei, Bucharest City Tour, este disponibil, de luni, in mai multe hoteluri partenere, putand fi achizitionate de turisti de la receptie, la pachet cu serviciile hoteliere, informeaza Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB).
De asemenea, la receptiile hotelurilor partenere va fi disponibila harta Bucharest City Tour, ce include informatii despre posibilitatile de petrecere a timpului liber in Bucuresti.

Harta va fi disponibila, cu titlu gratuit, la receptiile unitatilor hoteliere, la toate centrele de emitere si reincarcare carduri din reteaua de vanzari RATB, la punctele de informare turistica, in aeroport si in principalele gari din Bucuresti, precizeaza sursa citata, scrie Mediafax.

Totodata, reprezentantii RATB, precizeaza ca, incepand din acest an, in camerele hotelurilor partenere, in centrele de vanzare ale regiei, in punctele de informare turistica, in aeroport si in principalele gari din Bucuresti vor fi distribuite gratuit flyerele Bucharest City Tour, care contin informatii generale, bilingve, privind linia turistica.

De asemenea, in acest an, pe langa ghidul audio in limbile romana si engleza, deja existent, clientii au la dispozitie un ghid audio in limba franceza si, in scurt timp, vor avea si unul in limba italiana, mai precizeaza sursa citata.

Autobuzele supraetajate circula de la inceputul lunii mai, in fiecare zi, intre orele 10.00 si 22.00, pe un traseu cu o lungime de 15,4 kilometri, care poate fi parcurs in aproximativ 50 minute si are 14 statii: Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Soseaua Kiseleff si Piata Presei.

Obiectivele turistice aflate pe traseul turistic Bucharest City Tour sunt: Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.

Pretul unui card de transport este de 25 de lei pentru adulti si 10 lei pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani. Cardul de calatorie este valabil 24 de ore de la prima validare si poate fi cumparat din autobuzele turistice.

RATB precizeaza ca, de la inceputul lunii mai, linia turistica a inregistrat peste 4.500 de calatori.

Proiectul Bucharest City Tour a fost initiat de Regia Autonoma de Transport Bucuresti si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului la 28 iulie 2011.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri