Agentia de turism Perfect Tour a incheiat primele patru luni din 2013 cu o cifra de afaceri de 13,3 milioane de euro si isi propune pentru acest an un avans de 60%, la peste 50 milioane de euro.
La incheierea trimestrului intai din acest an, Perfect Tour a raportat o crestere cu 56% a cifrei totale de afaceri, pana la peste 10 milioane de euro.

“In consecinta, obiectivul nostru, ce ia in calcul o crestere cu 60% a cifrei totale de afaceri la sfarsitul lui 2013, de la 30 milioane de euro in 2012, la peste 50 milioane de euro, este din ce in ce mai aproape de realitate”, a declarat Sorin Vaduvoiu, director executiv Perfect Tour.

Fondata in 2004, Perfect Tour se afla, dupa cifra de afaceri, in topul primelor trei agentii de turism din Romania. Compania este prezenta, de asemenea, pe pietele din Republica Moldova, Bulgaria, Statele Unite ale Americii si Ucraina.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri