Un avion venind de la Bucuresti a efectuat sambata dimineata o aterizare de urgenta pe Aeroportul Fiumicino din Roma, din cauza unei probleme la trenul de aterizare, provocand ranirea a trei pasageri, au anuntat Ansa si alte site-uri, relateaza AFP.
Cei 165 de pasageri au coborat din avion pe tobogane. Una dintre rotile trenului de aterizare a ramas blocata inainte de aterizare.

Avionul, apartinand companiei Wizz Air, efectua o cursa Bucuresti-Roma, scrie Mediafax.

Pilotul, care urma sa aterizeze pe un aeroport mai mic de la Roma - Ciampino, a solicitat sa aterizeze la Fiumicino, unde pista este mai lunga.

El a fost nevoit sa aterizeze cu ajutoul unei singure roti si unui singur motor. Dupa ce s-a oprit, avionul s-a aplecat pe o parte. Pompieri, politisti si carabinieri au sosit foarte repede la fata locului.

UPDATE 11:45

Echipajul si pasagerii avionului Wizz Air care a aterizat de urgenta, sambata dimineata, pe Aeroportul Fiumicino din Roma nu au raportat raniti, spun reprezentantii companiei aeriene, precizand ca au fost acordate ingrijiri unor pasageri care s-au speriat.

Zborul Wizz Air, W6 3141, de sambata, de la Bucuresti spre Roma, Aeroportul Ciampino, cu 165 de pasageri la bord si sase membri ai echipajului a fost redirectionat spre Aeroportul Roma Fiumicino, pentru aterizare de urgenta din cauza unei probleme la trenul de aterizare, potrivit unui comunicat al companiei.

"Aeronava a aterizat in siguranta la ora 8.15, iar pasagerii au fost debarcati folosindu-se toboganele de iesire. Echipajul si pasagerii nu au raportat raniti, pasagerii fiind asistati de companie", spune Daniel de Carvalho, directorul de comunicare al companiei, reprezentantii Wizz Air precizand ca au fost pasageri care au primit ingrijiri pentru ca s-au speriat, fara a fi insa raniti, si ca s-a creat o confuzie.

"Wizz Air va colabora cu autoritatile pentru investigatie si isi cere scuze tuturor pasagerilor afectati de inconvenientele create de aterizarea de urgenta", mai spune directorul de comunicare al companiei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri