Compania nationala aeriana portugheza TAP Portugal, prezenta in Romania din iulie 2012, va lansa anul acesta patru destinatii noi, doua in Africa, Tanger si Boa Vista.
Boa Vista este cea de-a patra destinatie din arhipelagul Capului Verde catre care va zbura TAP de la 1 noiembrie. Compania opereaza zboruri din Lisabona catre insulele Sal, Praia, Sao Vicente.

Un bilet Bucuresti-Capul Verde costa circa 750 euro cu tva. Republica Capului Verde se afla in Oceanul Atlantic, situat la 570 km spre Vest de coasta Africii de Vest, arhipelagul este compus din 10 insule.

TAP a introdus anul trecut la 1 iulie ruta Lisabona-Bucuresti cu 6 zboruri pe saptamana. Anul acesta in perioada 26 iunie – 6 septembrie ar putea introduce un zbor suplimentar vineri.

In orarul de iarna, TAP va avea doar 4 zboruri pe saptamana.

TAP Portugal deserveste zona Amercii de Sud, ajunge din Lisabona in 10 destinatii din Brazilia, mai opereaza zboruri in Africa, Amercia - New York, Miami.

Anul trecut, TAP a lansat trei rute noi, Torino, Berlin, Bucuresti. Compania a transportat 10 milioane de pasageri, in crestere cu 5% fata de 2011. Compania are o flota de 75 de aeronave si opereaza pe 78 de destinatii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri