Trenurile internationale Bucuresti - Viena si retur circula, intre Budapesta si Viena, pe un traseu deviat prin Bratislava, din cauza inundatiilor din Ungaria, a anuntat, luni, CFR Calatori, citat de Mediafax.
Trenurile internationale "Dacia" 346 si 347 circula pe ruta deviata prin Bratislava pana la redeschiderea traficului feroviar de pe sectia Almasfuzito - Komarom (linia Budapesta - Viena), in conditii normale, se arata intr-un comunicat de presa al CFR Calatori.
Potrivit sursei citate, biletele cumparate pentru trenurile Bucuresti - Viena si retur raman valabile si pe ruta ocolitoare.
Pasagerii care circula cu alte trenuri pe sectorul de drum afectat vor fi transportati cu mijloace auto intre statiile Gyr si Tatabánya, urmand ca intre statiile Tatabánya si Budapesta acestia sa poata continua calatoria cu orice tren.
Si trenurile internationale cu destinatiile Munchen si Zurich vor circula deviat, prin Bratislava.
Informatii despre circulatia trenurilor pot fi obtinute in statiile si agentiile de voiaj CFR, la telefon 021/9521 sau pe site-ul cfrcalatori.ro.
Nivelul apelor Dunarii a ajuns la 8,91 de metri luni dimineata la Budapesta, doborand recordul de 8,60 de metri din 2006.
Viitura este asteptata in Dunaujvaros, la sud de capitala, in cursul zilei de luni, urmand ca marti dimineata sa ajunga la Paks.
Nivelul ridicat al apelor Dunarii la Budapesta a determinat inchiderea drumurilor de pe malurile fluviului si a perturbat transportul in comun.
Premierul Viktor Orban a decretat situatie de urgenta in zonele afectate de inundatii, de-a lungul Dunarii, inca din 4 iunie. In Pesta (centru), dar si in judetele Komarom-Esztergom (nord) si Györ-Moson-Sopron (vest), saptamana trecuta a fost decretata stare de alerta.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri