Lantul international Hilton, cu peste 3.900 de hoteluri la nivel global, a inaugurat primul hotel sub brandul Hampton by Hilton in Cluj-Napoca. Unitatea de cazare are 109 camere si 21 de angajati.
Odata cu aceasta inaugurare, lantul hotelier american a ajuns sa opereze cinci hoteluri in Romania. Acestea sunt Athenee Palace Hilton din Bucuresti, DoubleTree by Hilton (Bucuresti), DoubleTree by Hilton (Oradea) si Hilton Sibiu.

“Hilton Worldwide este prezent in Romania din 1997, cand am deschis primul nostru hotel, in Bucuresti. De atunci, in contextul cresterii constante a numarului de turisti care vin in Romania, ne-am dezvoltat portofoliul, ajungand astfel sa avem in prezent cinci hoteluri” a declarat Simon Vincent, presedinte pe regiunea EMEA in cadrul Hilton Worldwide.

Hotelul se afla in imediata apropiere a unor centre comerciale si industriale, fiind situat la 8 kilometri distanta fata de Aeroportul International Cluj-Napoca.

Brandul Hampton by Hilton se plaseaza pe segmentul hotelurilor cu costuri medii, iar o noapte de cazare incepe de la 350 de lei pe noapte in Hampton by Hilton Cluj-Napoca, potrivit site-ului oficial al companiei.

Avand peste 1.900 de proprietati la nivel global, care totalizeaza peste 186.,000 de camere in 13 tari, hotelurile Hampton fac parte din Hilton Worldwide, una dintre cele mai mari companii din industria ospitalitatii la nivel global.

Hilton Worldwide, cu o traditie de 93 de ani, este una dintre cele mai mari companii hoteliere din lume, care cuprinde sectorul serviciilor de cazare, incepand cu hotelurile si statiunile de lux si terminand cu apartamente pentru sejur prelungit si hoteluri cu preturi medii. Compania este prezenta in 90 de tari cu 3,900 de hoteluri si 650.000 de camere.

Lantul hotelier opereaza brandurile Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton si Hilton Grand Vacations.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri