Happy Tour, una dintre cele mai importante agentii de turism din Romania, a organizat anul trecut circa 1.500 de evenimente, la care au participat peste 45.000 de persoane, iar pentru cel mai scump dintre acestea a incasat 400.000 euro.
Cel mai mare eveniment al Happy Tour din anul 2012 a fost o conferinta de vanzari cu 1.500 de participanti, iar cel mai mare buget de eveniment pentru anul 2012 a fost de 400.000 euro, pentru o conferinta de vanzari ce a inclus si servicii VIP premium, precum transfer cu avion privat sau cu elicopter si locatii exclusiviste.

“Industria M.I.C.E din Romania este intr-o continua dezvoltare si adaptare la conditiile economice actuale. In prezent, 70% dintre evenimentele organizate de noi se desfasoara in Romania si 30% in strainatate, aici ajutandu-ne foarte mult si experienta noastra in organizarea de calatorii de business in sistem de incentive. Organizam evenimente variate, de la reuniuni exclusiviste cu 10-15 participanti, la petreceri tematice, seri de gala, conferinte, cursuri sau seminarii cu cateva sute de persoane”, a declarat Izabela Glomnicu, manager de evenimente al Happy Tour.

Aceasta linie de business a generat anul trecut incasari de 3,3 milioane de euro, reprezentand 8% din cifra de afaceri a companiei in 2012, de 41 milioane de euro.

“Strategia noastra este de a ne focusa in continuare asupra zonei corporate si M.I.C.E., dorind ca in 3 ani organizarea de evenimente sa reprezinte 20% din activitatea totala a Happy Tour. Feedback-ul pe care il avem de la clientii nostri este bun si ne demonstreaza ca este o directie corecta de business.”, a declarat Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour Group.

Astfel, compania a intregistrat o crestere de 16% a veniturilor incasate din evenimentele corporate (M.I.C.E.- Meetings, Incentives, Congresses, Exhibitions), de la inceputul anului 2013.

Happy Tour a fost infiintata in anul 1996 ca o afacere de familie. La sfarsitul anului 2007, compania a fost achizitionata de GED Capital. Incepand din anul 2011, Happy Tour Group este partenerul in Romania al FCm Travel Solutions - o retea mondiala de companii de turism, prezenta in 75 de tari.

Cifra de afaceri pe anul 2012 a grupului Happy Tour, format din agentia de turism cu acelasi nume, agentia de turism online Paravion.ro, tour-operatorul Prestige Tours si brandul de lux al grupului Travel House, a fost de peste 57 de milioane de euro, iar pentru 2013 cifra de afaceri estimata este de 70 de milioane de euro.

Intre principalele agentii de turism din Romania se mai numara Eximtur, Christian Tour, Perfect Tour, TUI Travel Center (Eurolines) si Paralela 45.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri