Romanii nu se duc in vacante doar sa se relaxeze, ci unii dintre ei sa se si intoarca acasa cu un "suvenir" consistent. Femeia de afaceri Luchi Georgescu, care detine doua hoteluri in statiunea Venus, spune ca turistii au luat din unitatea de cazare recent renovata si plasmele.
Luchi Georgescu a finalizat in vara anului trecut o investitie de 3,6 milioane de euro in complexul hotelier Melodia din statiunea Venus, care a fost refacut complet.

Numai in renovarea si dotarea camerelor hotelului au fost alocate doua milioane de euro.

Tentati de dotarile noi ale camerelor, turistii au luat acasa de la tablouri si veioze pana la plasme.

"Un turist ne-a sunat dupa ce a plecat din hotel cu o veioza si s-a scuzat ca a luat-o din greseala", a spus Luchi Georgescu.

Si alte tari se confrunta cu acest fenomen.

Siteul de profil Hotel.com a realizat un studiu pe un numar de 8.600 de persoane din 28 de tari si orase pentru a afla despre obiceiurile turistilor.

Astfel, intre cei mai corecti turisti se numara cei danezi, 88% dintre acestia afirmand ca nu ar lua nimic dintr-o camera de hotel, in timp ce doar 42% dintre columbieni sustin acest lucru.

Preferatele celor carora le place sa plece acasa cu o amintire din camera de hotel sunt revistele, cartile, lenjeriile de pat, prosoapele, mobilierul, lampile, ceasurile si operele de arta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri