Ministrul britanic pentru Energie si Schimbari Climatice, Edward Davey, a declarat ca Printul Charles este bucuros de nasterea nepotului sau, el adaugand ca ramane de vazut daca noul print regal va fi adus in Romania, in vacanta, de catre bunicul sau, scrie Mediafax.
"Stiu ca Printul Charles tine foarte mult la Romania si vine aici in vacante si sunt sigur ca este si el foarte bucuros de nasterea nepotului sau si nu poti sa stii, poate Kate si William ii vor permite sa il aduca si in Romania. Vom vedea daca se va intampla asta, dar pana atunci veti avea ocazia sa vedeti multe fotografii cu bebelusul", a afirmat marti Edward Davey, aflat intr-o vizita la Bucuresti.

El s-a declarat uimit si incantat de interesul si entuziasmul romanilor pentru nasterea noului print din familia regala britanica.

"Intregul Regat Unit este incantat de nasterea unui nou print regal si transmite felicitari lui William si Kate. Si tin sa multumesc si oamenilor din Romania care au aratat atat de mult interes si entuziasm si au impartasit si ei bucuria britanicilor", a spus oficialul de la Londra.

De asemenea, si ambasadorul britanic la Bucuresti, Martin Harris, a afirmat ca a primit deja foarte multe mesaje de felicitari si sprijin pe Twitter din partea romanilor.

"Astazi e o zi de bucurie pentru William si Kate si pentru poporul Regatului Unit si este o bucurie pe care vrem sa o impartasim cu prietenii nostri de aici, din Romania. Este o tara cu un respect deosebit pentru Casa Regala din Marea Britanie. Si din Romania vreau si eu sa urez lui William si Kate: Sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos!", a spus ambasadorul Harris.

El a mai marturisit ca in cursul serii de luni a sarbatorit impreuna cu personalul Ambasadei de la Bucuresti nasterea noului print, ciocnind sampanie in sanatatea acestuia.

Ducesa de Cambridge, sotia printului William, a nascut un baietel, la maternitatea St. Mary din Londra, bebelusul fiind primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri