In timp ce Europa, aflata inca sub influenta instabilitatii economice, se bazeaza in continuare pe atractiile turistice cu traditie, China planuieste sa dezvolte o constructie inedita prin care isi propune sa atraga turisti.
Arhitectii din aceasta tara pregatesc o noua constructie la superlativ, iar aceasta va fi Muzeul de Arta Pingtag, cel mai mare muzeu din Asia, care va fi construit pe o insula artificiala, scrie The Thelegraph.

Constructia, situata in apropierea provinciei Fujian, va ocupa o suprafata de 40.000 metri patrati si va costa aproximativ 97 milioane de euro, fiind construita dupa forma uneia dintre cele mai mari insule din China - Pingtan.

Galeria si imprejurimile sale au fost proiectate de arhitectii companiei MAD din Beijing, care au declarat ca muzeul va fi construit din beton amestecat cu scoici, iar interiorul va semana cu pesterile antice.


Planificarea si dezvoltarea Muzeului de Arta Pingtan au inceput in 2011, insa nu a fost anuntata inca o data de finalizare.

Muzeul de Arta Pingtan va expune peste 1.000 de obiecte din patrimoniul national cand va fi inaugurat.



Sursa foto: www.i-mad.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri