Romanii pot beneficia de tarife reduse pe litoral incepand din luna septembrie, prin programul "Litoralul pentru toti". Astfel, romanii vor plati de la 200 de lei pentru un sejur la hoteluri de o stea la 1.000 de lei in hoteluri de cinci stele cu all inclusive.
"Programul special «Litoralul pentru toti» suscita de la an la an un interes crescand din partea turistilor, carora le venim in intampinare cu sejururi in extrasezon pe litoralul romanesc, la preturi foarte avantajoase. Pentru a veni in sprijinul turistilor, lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife maximale din editia mai-iunie 2013, ceea ce inseamna ca aceste pachete pot avea si preturi inferioare acestor plafoane tarifare", se arata intr-un comunicat al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).

Tarifele maximale pentru aceasta editie (sejur 6 nopti/persoana) ajung pana la :

205 lei la hotel de o stea fara mic dejun;
235 lei la hotel de doua stele fara mic dejun;
265 lei la hotel de trei stele fara mic dejun;
315 lei la hotel de doua stele cu mic dejun;
425 lei la hotel de trei stele cu mic dejun;
485 lei la hotel de patru stele cu mic dejun;
605 lei la hotel de cinci stele cu mic dejun;

Turistii beneficiaza de si de varianta all inclusive, care asigura toate cele trei mese - servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

Tarifele maximale pentru sejururi all inclusive de 5 nopti de persoana ajung pana la:

Hotel trei stele all inclusive - 765 lei;
Hotel patru stele all inclusive - 875 lei;
Hotel cinci stele all inclusive - 985 lei;


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri