Reteaua internationala de cafenele Tonino Lamborghini Caffe, infiintata in anul 2000 in Bologna, ajunge si in Romania. Prima cafenea va fi deschisa in toamna la Galati.

“Lamborghini Caffe este un brand licentiat de familia Lamborghini Italia care ofera un proiect de cafenea celor care sunt dispusi sa investeasca in acest concern. Sunt mai multe discutii avansate, cafeneaua nu va fi deschisa in Bucuresti, ci la Galati in toamna aceasta”, a declarat la emisiunea Start-Up Wall-Street Adrian Gheorghe, director THinkbig International, companie de consultanta din domeniul francizelor.

Cafeneaua Tonino Lamborghini va fi deschisa intr-un centru comercial din Galati intr-un spatiu de 200 de metri patrati.

Costul francizei este de 15.000 de euro si necesita un standard de investitii intre 150.000-200.000 euro pentru dotarea cu mobilier si echipamente. Exista o politica de pret pentru produsele comercializate, care ar putea sa fie de plus/minus 10-15% in functie de oras.

Contractul se va reinnoi la 5 ani. Business-ul ar putea intra pe profit din cel de-al doilea an.

Tonino Lamborghini a fondat atelierul sau de design la Bologna in 1981 si a creat ceasuri, telefoane mobile, ochelari, parfumuri, accesorii de moda, mobilier, imbracaminte si accesorii de sport.

In 1990, Tonino Lamborghini a fost printre primii care au lansat propria linie de delicatese. In prezent, grupul detine cafenele, hoteluri si restaurante.

Emisiunea Start-Up Wall-Street se difuzeaza in fiecare miercuri incepand cu ora 11:30 si este moderata de jurnalistul Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri