Epoque Hotel, unitatea de cazare cotata la cinci stele, inaugurata la finalul anului 2010, isi propune pentru acest an venituri in crestere cu 16%, la peste 8,4 milioane lei, pe fondul cresterii gradului de ocupare.

In 2012 hotelul din Bucuresti inregistra venituri de aproximativ 7,3 milioane de lei.

Dupa primul semestru din acest an, unitatea a obtinut venituri in valoare de 3,46 milioane de lei, in crestere ce 9% fata de perioada similara a anului trecut.

Epoque a inregistrat in semestrul intai din acest an o crestere cu 23% a gradului de ocupare fata de prima jumatate a anului trecut, operand cu o ocupare medie de 59%.

"Cresterea manifestata in prima jumatate a anului 2013 si cu precadere in trimestrul al doilea arata ca Epoque isi fidelizeaza cu success oaspetii si, in plus, reuseste sa atraga din ce in ce mai multi turisti din segmentul de leisure; daca pana in 2012 aproximativ 90% din oaspetii Epoque calatoreau in scop de business, in 2013, datorita cresterii puternice a segmentului leisure, ponderea este 75% business si 25% leisure. Pana la sfarsitul lui 2013 ne-am bugetat o crestere a veniturilor de 16%, bazandu-ne pe consolidarea parteneriatelor cu segmentul business corporate si pe trendul crescator al pietii de leisure, care ne vor conduce la un grad mediu de ocupare peste media pietei", a declarat Diana Popescu, proprietar si CEO Epoque Hotel.

Hotel Epoque este un boutique hotel de cinci stele ce se adreseaza calatorilor de business si de leisure.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri