Situatia incerta de la Tarom continua. Christian Heinzmann spune ca board-ul s-a opus reluarii zborurilor lung-curier spre New York si Beijing pentru simplul fapt ca ar cam vrea sa vanda din flota, scrie newsair.ro.

“Eu nu cred ca ar trebui sa schimbam sau sa vindem flota actuala, in timp ce board-ul are o opinie diferita. De asemenea, in privinta dezvoltarii comerciale, board-ul are o opinie, eu am alta opinie. Eu consider ca ar fi un pas logic: avem infrastructura, avem posibilitatea sa efectuam curse lung curier, exista cerere pentru aceste zboruri si atunci intrebarea este “de ce nu le putem face?”. Cred ca Romania si Bucuresti sunt localizate ideal pe harta sa mergi din tarile nordice spre Orientul Mijlociu etc. deci, am putea avea o buna dezvoltare in zona pentru a deveni mai putin dependenti de alte linii aeriene. Piata exista, ne asteapta, mai ales China, de pilda Nu vad de ce sa vindem cele doua airbus a310 daca am putea sa le folosim pentru curse lung-curier pana se amortizeaza”, a declarat Heinzmann, CEO Tarom.

Fostul CEO Tarom mai spune ca este “limitat la conducerea operatiunilor de zi cu zi. Avem opinii diferite, asta este cel mai bun raspuns. Asa cum ati mai citit prin presa, ei spun lucruri cu care eu, pur si simplu, nu sunt de acord. Atat”.

Intrebat de newsair.ro daca ar vrea sa mai ramana la conducerea Tarom, Heinzmann a spus: “As vrea sa mai fi putut ramane”.

Presedintele Consiliului de Administratie al Tarom, Dan Pascariu, s-a declarat surprins de afirmatiile lui Heinzmann si a dat un raspuns cinic referitor la scurtarea mandatului CEO-ului: “nu l-am fortat, i-am dat optiuni: sa isi dea demisia sau sa fie demis”.

Cititi mai multe despre acest subiect pe newsair.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri