Touring Europabus, membra a Grupului Eurolines, condus de omul de afaceri Dragos Anastasiu, a inaugurat prima agentie TUI TravelCenter din Republica Moldova, la Chisinau, la doi ani de la lansarea brandului german in Romania,

Compania a investit in deschiderea unitatii aproximativ 50.000 euro, suma ce include si actiunile de promovare pana la sfarsitul anului, biroul de vanzari Chisinau alaturandu-se astfel retelei de 77 de agentii ale TUI TravelCenter prin Eurolines existente in acest moment in Romania.

Pentru anul 2014, investitia initiala va continua, urmand ca aproximativ 30.000 euro sa fie alocati pentru pregatirea profesionala a consultantilor si pentru promovare.

Deschiderea agentiei TUI TravelCenter din Republica Moldova este rezultatul unui parteneriat intre Touring Europabus SRL (care detine 51% din pachetul de actiuni) si Holiday Service SRL (42% din actiuni), restul de actiuni apartinand Directorului General al TUI TravelCenter Chisinau.

O cota importanta din totalitatea ofertelor turistice din agentia TUI TravelCenter din Chisinau va fi reprezentata de produsele World of TUI. De asemenea, agentia va comercializa si produsele turistice ale altor mari tour-operatori germani (Dertour, Meier’s, FTI, Neckermann, ITS), ale celor mai importanti tour-operatori romani, precum si bilete de avion si de autocar.

Grupul Eurolines Romania este alcatuit din 18 societati, are aproximativ 500 de angajati, detine cea mai mare retea de distributie a produselor turistice din Romania, 6 agentii francizate in Germania, o flota de 35 de autocare si peste 200 de autoturisme. Cifra de afaceri a grupului in 2012 a fost de 243 milioane de lei, din care aproximativ 70% a fost reprezentata de activitatea de turism.

Printre cele mai importante agentii de turism din Romania se numara si Happy Tour, Eximtur, Christian Tour, Perfect Tour, Accent Travel & Events, Paralela 45 si J`Info Tours.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri