Wizz Air a anuntat ca va converti, din comanda viitoare, 26 de aeronave Airbus A320 in A321.

In prezent, compania are o flota de 45 de aeronave Airbus A320 si va converti partial comanda incat sa acopere expansiunea permanenta a retelei de destinatii.

Airbus A321 este cea mai mare aeronava din gama A320, avand o autonomie mai mare in comparatie cu A320. Avand aceeasi anvergura a aripilor ca A320, este cu 7m mai lung si poate transporta in plus 40 de pasageri, permitand astfel acoperirea cererii pe cele mai populare rute Wizz Air.

Recent Wizz Air a anuntat noi rute pe sectoare de zbor mai lungi, spre tari ca Israel, Azerbaijan, EAU si Rusia. Aceste aeronave de capacitate mai mare vor fi folosite pentru unele dintre aceste noi rute.

Wizz Air este cea mai mare companie low-fare din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 45 de aeronave Airbus A320 de la 18 baze, 290 de rute facand legatura cu 95 de destinatii din 35 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri