Epoque Hotel, unitatea de cazare cotata la cinci stele, inaugurata la finalul anului 2010, a investit 500.000 euro intr-un centru de conferinte si un Wine&Cigar Club destinat printre altele organizarii de evenimente private.

Sala de conferinte are o suprafata de 130 mp si o capacitate de 40-180 persoane, in functie de formatul de set-up ales: Cocktail, Teatru, Cabaret, Classroom, U-shape, Board sau Festiv. The Wine&Cigar Club are o suprafata de 100 mp si o capacitate de pana la 80 persoane.

"Construirea acestui centru de conferinte reprezinta dezvoltarea fireasca a Epoque pentru a raspunde solicitarilor in crestere pe segmentul MICE, precum si pentru a veni in intampinarea cererilor clientilor existenti, care sunt deja familiarizati cu serviciile premium de tip boutique oferite de hotelul si restaurantul Epoque si au aceleasi preferinte si asteptari si in organizarea evenimentelor de afaceri sau private. Suntem foarte increzatori in performantele Events Gallery si estimam ca in anul 2014 veniturile provenite din centrul de evenimente vor reprezenta aproximativ 20% din totalul veniturilor Epoque", a declarat Diana Popescu, proprietar si CEO Epoque.

Hotel Epoque este un boutique hotel de cinci stele ce se adreseaza calatorilor de business si de leisure. Unitatea are 60 de angajati. In 2012 hotelul din Bucuresti inregistra venituri de aproximativ 7,3 milioane de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri