Wizz Air reduce cu 20% preturile pentru toate zborurile rezervate prin aplicatiile mobile, facute pana pe 15 noiembrie, la miezul noptii.

Compania a lansat si functia de check-in pe mobil pentru Android, dupa ce, la inceputul verii a fost lansata cea pentru iPhone.

Asemanatoare cu aplicatia pentru iPhone, versiunea Android permite clientilor sa rezerve bilete de avion, sa verifice in timp real orarul de zbor, sa adauge servicii suplimentare si alte functii utile.

Discountul de 20% se aplica tarifelor cu toate taxele incluse, costurilor non optionale si un bagaj mic de cabina. Reducerea este valabila doar pentru rezervarile noi.

Wizz Air opereaza o flota de 45 de aeronave Airbus A320 de la 19 baze, 280 de rute facand legatura cu 90 de destinatii din 35 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri