Austriecii ocupa pozitii fruntase cand vine vorba de turism, datorita calitatii partiilor, unitatilor de cazare, si nu numai, insa asta nu ii opreste sa inoveze. Recent, in regiunea de schi Hochkönig a fost inaugurata prima telegondola din Austria dotata cu internet wireless.

“Din dorinta noastra permanenta de a oferi turistilor servicii suplimentare, s-a nascut si aceasta idee de a dota una din cele mai solicitate telecabine «Kings Cab» cu acces wirelles si acces la aceasta platforma informationala”, a declarat inginerul Michael Emberger, directorul companiei de instalatii de cablu Bergbahnen Höchkonig.

Accesul la internet respectiv la platforma informationala Mountainment este asigurata pe toata lungimea cablului telecabinei si anume 2 km.

La un click distanta, turistii pot afla informatii despre prognoza meteo, harta si starea partiilor, evenimente, etc., care pot fi accesate pe durata timpului petrecut in telegondola.

Regiunea turistica Hochkönig este situata in provincia austriaca Salzburg, la aproximativ 350 km de Viena. Localitatile Maria Alm, Dienten si Mühlbach – formeaza la Hochkönig unul dintre cele mai moderne domenii de schi din Austria. Acesta atrage prin cele 33 de instalatii de cablu si 120 km de partii interconectate familiile cu copii, dar si impatimitii schiului alpin.

Sursa foto: http://austria-incoming.ro/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri