Cristian Gubandru28 Ianuarie 2014 in Turism

Aeroportul Otopeni: Intarzieri minime la decolare


Aeroportul Otopeni: Intarzieri minime la decolare

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV), traficul aerian se desfasoara normal, insa unele zboruri pot inregistra intarzieri minime la decolare, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor.

Nicio cursa nu este anulata pe AIHCB din cauza conditiilor meteo. Pistele, platformele si caile de rulare ale AIHCB si AIBB AV sunt deschise si operationale.

In weekend, mai multe zboruri de pe Aeroportul "Henri Coanda" Bucuresti (AIHCB) din Otopeni au fost anulate sau amanate, intarzierile fiind si de peste 45 de minute. Sambata, 25 ianaurie, doua zboruri catre Munich si Frankfurt, programate la 6.45, respectiv 6.50, au fost anulate. La sosiri au fost inregistrate intarzieri de maxim jumatate de ora.

Aeroportul Otopeni sub viscol: mai multe zboruri au fost anulate sau amanate

Aeroportul Otopeni sub viscol: mai multe zboruri au fost anulate...

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) opereaza in prezent 34 de companii aeriene, care transporta pasageri catre 71 de destinatii. In anul 2013, pe AIHCB au inceput sa opereze doua noi companii aeriene: easyJet Air si Air Serbia, iar din martie 2014, Ryanair va opera primele curse regulate pe Aeroportul Henri Coanda.

Recomandare Studiu: destinatiile preferate de romani pentru Ziua Indragostitilor
Citeste si

mai multe articole din Turism