Documentarul "Wild Carpathia 2", "From the Mountains to the Sea", va fi proiectat pe 11 februarie, de la ora 18.00, la sediul Institutului Cultural Roman (ICR) din Budapesta, informeaza institutia.

La inceputul anului 2013, ICR Budapesta a difuzat prima parte a filmului "Wild Carpathia", vizionarea bucurandu-se de succes si de un public numeros, scrie Mediafax.

Partea a doua a seriei "Wild Carpathia" este realizata de organizatia britanica European Nature Trust si de Almond Films, in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Turism si Travel Channel.

Lansarea celei de-a doua parti a documentarului "Wild Carpathia" a avut loc pe 5 iunie 2013, la sediul BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) din Marea Britanie, iar, pe micul ecran, acesta a fost difuzat in premiera pe 2 septembrie 2013, pe postul Travel Channel.

Descris de presa din Romania ca fiind "probabil cel mai frumos film despre Romania", cea de-a doua parte a documentarului urmareste o calatorie de la Portile de Fier pana in Delta Dunarii, cu opriri in Parcul National Cozia, Parcul Natural Bucegi, Sighisoara si in cateva localitati situate in Delta Dunarii.

"Wild Carpathia" prezinta, in viziunea unui grup de britanici, frumusetea Muntilor Carpati din Romania, in incercarea de a arata strainilor minunata diversitate a faunei si florei din zona. De asemenea, documentarul are un scop educational si atrage atentia romanilor asupra comorii nepretuite de care se bucura si pe care trebuie sa o conserve pentru generatiile viitoare. Documentarul include, de asemenea, interviuri cu principesa Margareta si Ivan Patzaichin.

"A fost o experienta incredibila sa calatorim in Romania si sa avem oportunitatea de a prezenta aceasta tara incredibila, cu speranta ca zonele salbatice ale Carpatilor vor fi protejate, cu formele de turism potrivite", a declarat producatorul emisiunii, Alisdair Grant.

Filmul va fi proiectat la sediul ICR Budapesta in limba engleza, cu subtitrare in limba romana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri