Air France va moderniza 44 de aeronave Boeing 777, prin montarea a peste 2.000 de cabine Business, o investitie de 200 de milioane euro.

Aceasta reprezinta cea de-a doua etapa din "Best & Beyond" - procesul de pozitionare in segmentul superior demarat de Air France, parte din programul Transform 2015.

Cea de-a treia etapa va debuta in luna aprilie 2014, cand va fi lansata noua oferta pentru zborurile La Premiere.

Primul zbor cu noile clase de calatorie va avea loc in luna Iunie 2014, data de la care Air France va echipa gradual cele 44 de Boeing-uri 777 cu noile cabine si cu noul sistem de divertisment la bord. Intre iunie 2014 si iulie 2016, 10.000 de scaune Economy vor fi instalate in aeronavele lung-curier AF, peste 1.100 de scaune Premium Economy si peste 2.000 de cabine Business.

Cursele lung-curier reprezinta 8,5 miliarde de euro din cifra de afaceri si au peste 15 milioane de clienti pe an, dintre care 1,6 milioane calatoresc la clasa Business.

Air France, impreuna cu filiala sa regionala HOP!, opereaza 1.500 de zboruri zilnice atat in Franta, cat si in restul Europei si in intreaga lume. Flota sa cuprinde 374 de aeronave.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri