Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism lanseaza lanseaza programul "O saptamana la munte", care se va derula in perioada 9 februarie - 28 martie, iar tarifele vor fi cuprinse intre 161 lei si 368 de lei de persoana pentru un sejur de cinci zile.

Tarifele practicate in cadrul acestui program special de catre hotelurile de la munte vor fi neschimbate fata de anii trecuti si sunt cu pana la 50% mai mici fata de tariful de receptie din aceasta perioada, se arata intr-un comunicat transmis de FPTR, conform Mediafax.

Tarifele pentru un loc pe un sejur de cinci nopti, fara servicii de masa, sunt urmatoarele: la hotel, vila, cabana de doua stele -161 lei persoana/sejur (fara mic dejun); la hotel, vila, cabana trei stele - 259 lei persoana/sejur (fara mic dejun); la hotel, vila patru stele - 368 lei persoana/sejur (fara mic dejun).

Durata unui sejur este de 5 nopti, incepand duminica si terminand vinerea, in perioada 09 februarie – 28 martie 2014. Cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi si cu alte date de intrare in intervalul stabilit.

Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti, iar solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri puse la dispozitie. Pana acum, in acest program s-au inscris 27 de structuri de cazare, fiind puse la dispozitie aproape 700 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vandute in peste 44 de agentii de turism din toata tara, ceea ce inseamna ca in cele 8 serii circa 5.600 de persoane vor putea sa petreaca o saptamana la munte.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri