Blue Air si-a marit flota cu inca o aeronava, care are o noua identitate vizuala, design-ul fiind conceput si executat integral intern de catre Art Directorul Blue Air Ciprian Ciuclea, iar vopsirea fiind realizata de catre MRO Blue Air (Maintenance and Repair Organization Blue Air).

Aeronava, cu o vechime de 22 de ani, ce poarta noua schema de vopsire a companiei este de tip Boeing 737 seria 400 si are o capacitate de 170 locuri.

Blue Air - Airline Management Solutions, care a preluat in luna mai fondul comercial si aeronavele operate de Blue Air, a anuntat ca vrea sa extinda flota prin cumpararea a doua avioane.

Compania a primit in luna august licenta de operator aerian, Autoritatea Aeronautica Civila Romana suspendand in acelasi timp licenta Blue Air, care expira la finele la finele lunii septembrie. Licenta Blue Air - Airline Management Solutions este valabila pana in data de 19 august 2014.

Destinatii operate de Blue Air: din Bucuresti catre Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Valencia; din Bacau catre Bologna, Bruxelles, Dublin, Londra, Milano, Paris, Roma, Torino; din Sibiu catre Stuttgart.

Din 2004 si pana in prezent, peste 9,5 milioane de pasageri au calatorit cu Blue Air, in toata Europa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri