Iubitorii de vacante care vor sa viziteze Emiratele Arabe Unite au din aceasta luna un motiv de bucurie, intrucat din 22 martie viza de intrare in statul arab va putea fi obtinuta direct la aeroporturile de destinatie, informeaza Ministerul Afacerilor Externe de la Abu Dhabi .

Astfel, incepand cu data de 22 martie, viza pentru 30 de zile va fi obtinuta gratis, direct pe aeroport, iar turistii vor plati doar pentru prelungirea sederii peste aceasta perioada.

Potrivit anuntului oficial, 13 state membre ale Uniunii Europene vor beneficia de aceasta masura. In afara de romani vor putea lua visa-on-arrival in Emirate si turistii din Polonia, Slovenia, Slovacia, Republica Ceha, Lituania, Ungaria, Letonia, Estonia, Malta, Cipru, Croatia si Bulgaria.

Ca urmare a acestei decizii cetatenii din toate cele 28 de tari din UE va fi permis sa intre in Emiratele Arabe Unite fara a fi nevoie sa se aplice in prealabil pentru o viza.

Sursa foto: Imagine Dubai, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri